Communicatief, creatief, probleem oplossend.

Vectrus bestaat inmiddels 15 jaar, is opgericht door Julius Keijzer en die heeft zich in die 15 jaar ontwikkelt van jonge ondernemer met briljante ideeën tot ervaren ondernemer met extreem briljante ideeën ;-)

Laten we eerlijk zijn, na 15 jaar als ondernemer er nog steeds zijn is op zich al een teken. Tevreden mede ondernemers waarvan sommigen al net zo lang klant zijn als dat Vectrus oud is een tweede teken. Hoeveel heb je er nodig?

Julius helpt en begeleid u graag door de donkere bossen van het internet. Als onafhankelijk adviesbureau of als full-service webontwikkelaar waarbij het hele internetproject voor u uit handen genomen wordt.

Julius werkt graag samen met ervaren ondernemers die taken als social media campagnes maken en tekst schrijven met evenveel passie doen als Julius zijn aandeel. Er komt immers vaak meer bij kijken dan alleen maar een website optuigen. De vulling is net zo belangrijk.

Naast het maken van applicaties en websites is Julius gepassioneerd bezig met electronica en mechanica projecten. Als er maar een stekker aan zit.